Commercials voor Day & Night

Always Bright heeft Film Agency benaderd voor de ontwikkeling van enkele converterende advertentiereeksen ten behoeve van social media. Het bedrijf vroeg ons om mee te denken voor de producten BrightDay en BrightNight. BrightNight helpt de gebruiker de nacht door. Het is dus uitermate geschikt voor mensen die een avond gaan stappen. De gevraagde advertenties zijn geoptimaliseerd voor verschillende kanalen: Facebook feed, Facebook story, Instagram feed en Instagram story.

Kleurrijke elementen

De producten spreken erg voor zich. Dit komt door de kleurrijke elementen en de aansprekende verpakkingen. Deze stijl trekken we door in een vlotte manier van animeren waardoor de kijker direct getriggerd is. De speelse stijl in combinatie met krachtige termen en visuals maken het verhaal compleet. 

Naast de advertentiereeks voor BrightNight, hebben we ook een reeks voor BrightDay ontwikkeld. Dit product is een premium hangover relief formule en is gevuld met tientallen vitamines, mineralen en meer. Het geeft de gebruiker een extra boost om de dag weer door te komen. Wil je de succesvolle animatie voor BrightDay ook bekijken? Klik hier!

No items found.
No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

Smardly - Impress with a tap

Commercial