Boston Bay Bulls lanceerde haar nieuwe platform met aandelentips. Om deze met een klapper te lanceren, mochten wij aan de slag met een animatieproductie. Het mooie aan het nieuwe platform is dat de gebruiker tips & tricks via sound en video ontvangt, maar dat er ook nog een community beschikbaar is. Binnen deze community kan men sparren met gelijkgestemden. In de promo was het dan ook belangrijk om de kijker te triggeren zich aan te melden voor het platform.

Voor deze animatie hebben we gebruik gemaakt van de visuals waarmee de website en de app ontworpen zijn. Hierdoor spelen we direct in op de herkenbaarheid. We wijken niet af van de huisstijl en de kijker ziet direct hoe het platform in elkaar steekt. Daarnaast zien zij rechtstreeks de functionaliteiten.

Schakelen snel en houden zich consequent aan hun afspraken. Nu de opdracht af is kan ik ook positief oordelen over de after service.

Founder

Gianni Amato

Boston Bay

No items found.
No items found.

Videoproductiebedrijf met garantie op de wow-factor

Komen we al in beeld? Onze video- en motion designers tillen video-ervaringen naar een hoger niveau. We kunnen gerust zeggen dat we voor onze klanten ten strijde trekken. Als volledig Nederlands bedrijf, met al meer dan tien jaar ervaring, richten wij ons op impact. Het is tijd voor de volgende stap. Het is tijd voor Film Agency. 

- Next case

SPECSTACULR - For a spectacular clear view

Productfilm